Welka's


Contact: welkaleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

Acaciagroene Intense Karekiet Solsticegele Zachtmoedige Goendi Neptunusblauw Verrassend Kwikstaartje
Lantanaroze Beminnelijke Orongo Arbaciapaarse Ravissante Wolf Acernisrode Charmante Lanas
   
  Guavakleurige Bruisende Argali

Programma

28/10: Afscheidsvergadering

Vandaag is het een vergadering met je oude groep. De leiding van vorig jaar zal laten weten waar en wanneer dit zal doorgaan. Volgende week staan wij terug paraat om spelletjes te spelen!! Voor diegene die nieuw zijn sinds dit jaar; jullie mogen deze zondag thuis blijven.

4/11: Bosspel(10u-12u30)

Houd je klaar want vandaag gaan we naar het bos! Bereid je al maar voor om alles te geven in een old school bosspel. Hopelijk zijn jullie er zondag allemaal bij want het wordt echt reuzeleuk!

 

9/11-11/11: Weekend

 

Joepieeee! Ons eerste weekend! De leiding zal de ouders nog mailen met alle info om er een spetterd weekend van te maken. We kunnen al wel meegeven dat het een suuuuuuper leuk weekend zal worden, allemaal komen dus!!18/11: Cluedo (14u-16u30)

Haal je beste speurskills boven want wij hebben jullie nodig om uit te zoeken wie karekiet heeft vermoord vannacht. Was het Goendi? Of toch Orongo? Of misschien was het wel Argali en gebruikte ze hiervoor een mes? Kom ons zondag helpen om het mysterie op te klaren! 

Let op vanaf vandaag start voor jullie het winteruur. De vergaderingen in de namiddag zullen eindigen om 16u30. 

25/11: Marsepeinslag (13u-16u!!)

Vandaag hebben wij de beste businessmannen en vrouwen nodig. We trekken de straten op om onze overheerlijke marsepein en speculaas te verkopen. Dit jaar gaat de opbrengst naar ons eigen lokaal dat vernieuwd zal worden, alle hens aan dek dus! Kleed je zeker warm genoeg aan om te koude te trotseren en alles uit de kast te halen.

xoxo

 

Argali, Goendi, Karekiet, Kwikstaartje, Lanas, Orongo en Wolf