Vergi's

Welkom bij de vergi's, dé groep van Jobertus

Samen klaren wij elke klus

Wij gaan er een geweldig jaar van maken

We hopen dan ook dat jullie elke vergadering aanwezig zullen zijn en niet afhaken

Yuuu de ballen en tot snel!

snottebel

Dikke kussen van Daan, Jesse, Sinne, Robinne en Maité​


vergileiding@jobertus.be                                                                                                        

PROGRAMMA:

Jongens-meisjesvergadering 25/03
Meisjes komen van Venus en jongens van Mars. Samen op de aarde komt dus niet goed uit. Daarom gaan we vandaag terug naar onze planeet want we gaan elk onze eigen weg. Hopelijk zien we jullie zondag!

Familiezondag 01/04
Vandaag mogen jullie de leiding pesten, gaan we met taarten gooien en in beken springen. We gaan ook sjorren tot we bleinen hebben en roeren in een pot vol koeienstront. Nee mopje natuurlijk, het is geen vergadering vandaag. Helaas pindakaas. En vergeet niet om het zout met de suiker te verwisselen en de shampoo te verwisselen met yoghurt!

Lenteschoonmaak 14u00-17u00 08/04
Wij van de scouts houden van spinnen, kriebelende beestjes en schimmelpotten. Daarom gaan we vandaag eens assepoester spelen. We hopen dat het scoutsterrein er na vandaag weer spik en span zal bijliggen. En daarvoor hebben we al jullie helpende handen nodig natuurlijk!

Graffiti vergadering 14u00-17u00 15/04
Zijn jullie allemaal klaar voor deze spetterende vergadering want we gaan jullie de diepste geheimen van de graffitikunsten leren. Terwijl we het lokaal voorbereiden op het meest IPEKste feest! Ps. Neem je slechte kleren mee en je creatieve brei

Beste feestje van het jaar 21/04-22/04
Woehoeeew vanavond is het feest! We gaan de hele dag moeten opbouwen en ‘snachts moeten afbreken. Daarom blijven we slapen op de scouts. Vergeet zeker je goed humeur, je dansbenen en je matje en slaapzak niet! Wij hebben er ongelooflijk veel zin in en zijn alvast super trots op jullie prestatie!