Vergi's

Welkom bij de vergi's, dé groep van Jobertus

Samen klaren wij elke klus

Wij gaan er een geweldig jaar van maken

We hopen dan ook dat jullie elke vergadering aanwezig zullen zijn en niet afhaken

Yuuu de ballen en tot snel!

snottebel

Dikke kussen van Daan, Jesse, Sinne, Robinne en Maité​


vergileiding@jobertus.be                                                                                                        

PROGRAMMA:

Vetzakkenvergadering 27 mei 14:00-17:00
Hoe vettiger, hoe prettiger. Hoe meer rotte eieren, hoe meer vreugde. Trek maar lekker vuile kleren aan vandaag want stinken zullen we. De kans is groot dat vlekken niet uit onze kleren gaan. We hopen jullie zondag allemaal te zien want het is vetzakkenvergadering. 
 

Dessertjesvergadering 3 juni 14:00-17:00
Dag lekkerbekken, als je van lekkernijen houdt, ben je zeker welkom! Het is iets vroeger gedaan maar zeker niet minder leuk. Neem allemaal een dessertje mee zodat we er met zijn allen van kunnen smullen. Tot dan!!

Losgehen vergadering 8 juni 20:00-22:00 (vrijdag!)
Zorg dat je voor deze vergadering de beats van jebroer en DJ Paul Elstak in je hoofd hebt want we zullen hierop losgaan. Bereid je voor op de zware bassen en maak je haar al los. Wij gaan dansen tot onze benen ervan af vallen en hamerslingeren tot we niet meer kunnen. Daarna zijn onze koppekes dan weer fris om verder te studeren. Veel succes!!! 

Cinema vergadering 15 juni 19:00-22:00 (vrijdag!)
Mensen die zin hebben in een goede ontspanning dit weekend, moeten deze zaterdag zeker met de fiets naar de scouts komen. Zo kunnen we van hier uit met z’n allen naar de cinema fietsen. Vergeet zeker geen geld voor de film en popcorn. Tot dan!!!!

Verrassingsvergadering 24 juni (uren volgen nog)
Jullie hoeven deze week niets voor te bereiden want ooooh het is de laatste vergadering. Het jaar is voorbij gevlogen. Wij willen jullie graag eens in de watten leggen en daarom organiseren wij een verrassingsvergadering. De verdere communicatie verloopt via mail, houdt gewoon deze datum vrij want dit wil je niet missen!