Kawellen


Contact: kawelleiding@jobertus.be Leeftijd: 8 – 10 jaar

Iedere zondag staan we weer voltallig paraat om samen met de kawellen te tonen wie de beste groep is van Jobertus. 

We verkennen de bossen, dorpen... en nog veel meer. 

Helianthusgele Bruisende Toekan Limoengroene Gemoedelijke Stern Rhagonycharode Warmhartige Gekko
Admiraalblauwe Unieke Shmelleken Pamantkleurige Onstuimige Bongo Acernisrode Charmante Lanas
   
  Mangrovebruin Volhardend Leeuwaapje  

Programma

25/02 Mama en Papa Vergadering  (14u-16.30u)

Vandaag is een speciale dag op de scouts! Normaal is er alleen plezier voor jong, maar vandaag dus ook voor oud! Het is eigenlijk heel simpel, je neemt vandaag je mama of je papa mee, zodat zij is kunnen zien wat jullie allemaal uitspoken en zelf een beetje kunnen meegenieten! Zo kunnen zij zich ook nog eens jong voelen. (Kunnen je mama of papa niet, dan is een nonkel, achternonkel of achter-achternonkel ook goed)

03/03 Groepsfeest 

FEEST, FEEST, (GROEPS-)FEEST! Bereid jullie maar voor op een avond vol plezier, muzikaal entertainment en ongelooflijk spektakel! Er komen nog flyers en posters en luchtballonnen vol met reclame voor dit prachtig evenement. We laten het dus aan jullie om het exacte tijdstip uit te vinden!

11/03 Familiezondag 

De leiding mag ook nog eens op weekend seg! Helaas betekent dit voor jullie dat er vandaag geen scouts is. Dat is wenen, wenen en nog eens wenen hé :). Hebben jullie toch chance dat de leiding flink aan jullie heeft gedacht en dus kunnen jullie hieronder een woordpuzzel vinden!

18/03 Kooktocht  (11u-13.30u)

Vandaag eten we lekker gezellig samen op een houtvuur aan de scouts! Iedereen neemt zijn/haar eigen eten mee en dan doen wij met de leiding ons best om het zo lekker mogelijk klaar te maken. Wie weet steek je wel iets op! Dan kan je de volgende keer lekker zelf kokkerellen. Nom Nom, Smak Smak, met wat boter in de pan is het Bak Bak!

25/03 Districtsdag 

Vandaag gaan we eens met alle scouts van ons district een spel spelen. We moeten laten zien dat wij de beste scouts zijn, ook al weten we dat zelf! Zorg dus dat je zeker aanwezig bent om Jobertus te vertegenwoordigen.

01/04 Familiezondag 

Oooh het is Pasen, geen scouts dus. We gaan er natuurlijk vanuit dat jullie het veel te druk hebben met het zoeken (en eten) van paaseieren. Geniet van je vrije zondag, slaap nog eens uit, en zie dat je er volgende week staat want dan is er weer een toffe vergadering. Vrolijk Pasen!

08/04 Propere Mensjes Dag  (14u-17u)

Vandaag komen de propere mensjes langs op de scouts. Wij moeten hen helpen met het verbeteren van de wereld. Allemaal komen om karmapuntjes te scoren.

15/04 Familiezondag 

OH NEEEEE, Vandaag zullen jullie uw favoriete leiding moeten missen !!?? Het is vandaag een dagje rust maar niet getreurd want volgende week zijn we er weer met meer ‘’scouts’’ JEEE

22/04 Weekend 

We zitten al in de helft van ons scoutsjaar en dat wil zeggen dat we weer eens op weekend gaan. Deze keer zal het thema nog een verrassing zijn... SPANNEND! Jullie mama en papa zullen de verdere info nog ontvangen via mail.

Een Scouteske Linker,

Toekan, Stern, Gekko, Shmelleken, Bongo, Lanas en Leeuwaapje!