Kalibers


Contact: kaliberleiding@jobertus.be Leeftijd: 10 – 12 jaar

Joepie joepie joepie!!! Het nieuwe scoutsjaar kan beginnen en ik weet zeker dat jullie er even veel zin in hebben als ons, want ik heb namelijk gehoord dat de kalibers de tofste kinderen van het hele land zijn! Wij gaan dan ook ons best doen om er samen met jullie spetterende vergaderingen, fantastische weekends en een ultramegafantastischsuperduperleuk kamp van te maken. Zijn jullie benieuwd naar onze eerste vergaderingen? Neem dan een kijkje hieronder :)

Andromedablauwe Kunstige Toco Palmiranogroene Enthousiaste Apella

Atthisblauwe Mysterieuze Kantjil

Soehrensiagroene Pica

Noorderlichtpaarse Verrassende Jariboe Acaciagroene Intense Karekiet

Programma

We zitten al aan het derde programma van het jaar, tijd voor NOG leukere vergaderingen!

Strategobosspelvergadering 11/2 10u-12u30: 

Wij horen het jullie graag zeggen; “Eindelijk, levende stratego!” Ja hoor, hier is eindelijk de langverwachte klassieker. Haal jullie poker-face al maar boven en maak jullie klaar voor een stevig potje stratego!

De slimste mens ter wereld18/2 14u-17u30: 

Wie is de slimste mens ter wereld? Wie weet dat joden Hebreeuws spreken en is op de hppgte van wanneer het huwelijk van de Britse prins Harry en zijn verloofde zal aanbreken? Wie kent alle concerto's van Beethoven en Bach, maar weet ook dat 20 juli uitgeroepen werd tot Dutje-dag met als motto "slapen tot de middag mag"? Wie weet het leeftijdsverschil tussen Sarah de Bie en Wout van Aert en weet dat Sinterklaas niet naar Spanje, maar naar Turkije vaart, maar ook dat 69 het record aantal kinderen is dat een vrouw ooit heeft gebaard?

Welkom bij de slimste mens ter wereld, een programma van een ander kaliber!

Bear gryllz vergadering 25/02 10u-12u30:

Trek jullie survival outfits al maar aan, bear gryllz zit op jullie te wachten in de bossen. Wees klaar om ondergedompeld te worden in de survivalwereld van bear gryllz.

Groepsfeest !!ZATERDAG!! 03/03 16u-23u:

Omdat het zaterdag groepsfeest is, waar wij jullie allemaal graag terug zien, is het ZONDAG 04/03 GEEN SCOUTS!

Familiezondag 11/03

Na een spetterend groepsfeest is het tijd voor een zondag vol rust! We zien jullie allemaal volgende week terug springlevend.

Après-ski vergadering 18/03 14u-16u30:

Wat zullen we drinken zeven dagen lang, uiteraard frisit en fruitsap, trek je skibotten al maar aan want we maken er een stevige skivergadering van!

Districtsdag 25/03

Hierover volgt later meer info maar hou deze dag alvast vrij!

Familiezondag 01/04

Ooooh weeral geen scouts??? Pff ja, wij missen jullie ook. Hopelijk brengt de paashaas jullie terug wat vrolijkheid.

Dessertjesvergadering 08/04 14u/17u: !! (zomeruur)

Smikkel smakkel, we doen niets liever dan een hele vergadering dessertjes eten! Neem je lievelingsdessertje mee zodat iedereen kan genieten! De leiding neemt ook iets mee!

Familiezondag 15/04

WAAAAAt?? nu maak je een grapje, weer geen scouts? Spijtig genoeg geen mopje maar nu hebben jullie extra veel tijd om te genieten van de laatste dag vakantie!

Hunger Games vergadering 22/04 10u-12u30:

Na de film die we hebben gekeken gaan we het spel nu zelf spelen (geen nood, we doen het niet zo moordlustig als in de film)! watch out for the boobytraps!

Hopelijk kunnen jullie er steeds bij zijn!

Dikke knuffel van jullie leiding!