Jojo's


Contact: jojoleiding@jobertus.be

Leeftijd: 12 – 15 jaar

  

   Pamantkleurige Onstuimige Bongo        Baileyskleurige Tedere Antilope            

 

         Atthisblauwe Mysterieuze Kantjil               Andromedablauwe Kunstige Toco  

  

    Noorderlichtpaarse Verrassende Jariboe         Palmiranogroene Enthousiaste Apella


Programma

28/10 10u – 12u30 afscheidsvergadering

Deze week gaan we voor de laatste keer op pad met de groep van vorig jaar, joepie! Jullie oude leiding zal jullie een mailtje sturen met wat jullie gaan doen en eventueel andere uren, dus houd jullie mail goed in het oog!

03/11 20u – 22u Griezeltocht (zaterdag!!)

Halloween is weer aangebroken en ja ja, een goeie grellige griezeltocht mag dus zeker niet ontbreken! Maak je klaar om de bibbers op je lijf te krijgen (en vergeet zeker geen lekker warme kleren aan te doen aangezien het ’s avonds best koud kan zijn!)

9/11 - 11/11 Scoutsweekend

Dit weekend zijn we op scoutsweekend joepie joepie joepie! Meer info volgt snel.

18/11 14u – 16u30 Wie the f*ck is Moeflon

Op een mooie dag ging Moeflon wandelen in het park. De zon scheen en de vogeltjes floten. Plots verscheen daar in de verte een groot... Maar wacht is, wie is Moeflon eigenlijk? Ik ken die helemaal ni! en gij? Kende gij die? (opgelet: het winteruur is begonnen, dus vanaf nu duren de namiddagvergaderingen maar tot 16u30 ipv 17u!!)

25/11 13u – 16u marsepeinslag

Vandaag gaan we van deur tot deur om marsepein en speculaas te verkopen! Jullie hebben geluk vandaag, want we hadden normaal voormiddagvergadering, maar jobertus heeft vandaag gezamenlijk namiddag, hoezee, lekker uitslapen! Vergeet zeker allemaal jullie fiets niet, want we moeten wel een stukje door Brasschaat fietsen! We geven er een lap op.

02/12 14u – 16u30 Waar is Piet

Zwarte piet, pierewierewiet, ik hoor hem wel maar ik zie hem niet. Waaat, Piet is vermist?! Hopelijk vinden jullie hem deze vergadering terug, want geen piet = geen plezier. Als jullie geluk hebben krijgen jullie ook de Sint te zien en … snoep? Wie weet. tot dan.

08/12 20u – 22u Escape Room (zaterdag!!)

De examens staan al voor de deur :’(. Daarom zullen de uren de komende weken ietsje anders zijn, zodat jullie niet te veel studeertijd verliezen! Vanavond doen we een megacoole, supermoeilijke, ultraspannende escape room. Enkel de slimste en snuggerste jongens en meisjes kunnen uit deze escape room geraken; een perfecte opdracht voor de jojo’s dus!!

16/12 15u – 16u30 gezelschapskoffieklatsch

Niets gaat boven een gezellige koffieklatsch (of thee of chocomelk natuurlijk) met veeeel koekjes. We combineren dit met de tofste gezelschapsspelletjes (die jullie zelf ook mogen meebrengen!!). Even lekker ontspannen tussen de examens op een koude winterdag. De vergadering is ook een uurtje korter, zodat jullie nog veel tijd hebben om te studeren! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig.

21/12 19u – 21u kerstfeestje (vrijdag!!)

Joepie cadeautjes!!! Dat is toch waar kerst om draait?! En natuurlijk ook het gezellig samenzijn met vrienden en familie en kerstliedjes zingen en sneeuwmannen maken… maar vooral cadeautjes! Vergeet dus zeker geen cadeautje mee te brengen van ongeveer 5 euro dat zowel voor jongens als voor meisjes geschikt is. Bonus punten voor wie een kerst outfit aanheeft. De leiding heeft er al zin in!!! Jullie ook?